İçeriğe geç

Mersin Seyahat Hangi Şehirlere Gidiyor

Mersin seyahat kime ait?

Mersin Travel 1987 yılında Mersin’de kurulmuştur. Übeyt Karayel liderliğinde hizmet veren şirketin temel amacı yolculara kalite duygusunu yaşatmaktır. Kalite standartlarını korumayı hedefleyen şirketin araç ve sefer sayısı her geçen gün artmaktadır.

Mersin’de seyahat kaç otobüsü var?

Toplam 13 şehre sefer düzenliyor. Mersin Seyahat Otobüs Şirketi yanınızda bagaj götürmenize izin veriyor mu? Mersin Seyahat otobüs şirketinde her koltuk için bagaj limiti 30 kilodur.

Mersin’den Ankara’ya hangi firmalar gidiyor?

Mersin-Ankara arasında hangi otobüs firmaları çalışıyor? Mersin Ankara arasında çalışan otobüs firmaları şunlardır: Mersin Seyahat, Köksallar Seyahat, Şimşek Seyahat, Nevşehir Seyahat, Niğde İnan Turizm, Luxury Mersin Turizm, Mersin Nur Turizm, Niğde Vip Turizm, Villa Seyahat, Kamil Koç.

Ankara Mersin arası otobüs kaç saat?

Ankara-Mersin arası otobüs yolculuğu ortalama 6 saat 18 dakika sürmektedir.

Mersin’de seyahat hangi şehirlerde var?

Mersin Seyahat Otobüs Bileti Mersin Seyahat, saygın yönetim kadrosu, deneyimli şoförleri, güler yüzlü asistanları ve idari personeliyle 1987 yılından bu yana Mersin, Ankara, İstanbul ve İzmir’de faaliyet göstermektedir.

Lüks Mersin seyahat ne zaman kuruldu?

Sıkça Sorulan SorularKuruluş tarihi:1989Durak sayısı:138Merkez ofis:MersinKurucusu:Mahmut Hayri İslamŞirket sonucu:4.

Mersin Nur Turizm hangi illere gidiyor?

Mersin Nur Turizm; İstanbul, İzmir,Adana,Gaziantep,Eskişehir,Antalya gibi birçok yere otobüs bağlantıları düzenlemektedir.

Mersin Vif sahibi kimdir?

Kamil Koç Mersin Vif Turizm’in Kamil Koç’a devri sonucu mağduriyet. Obilet aracılığıyla Mersin Vif Turizm’den otobüs bileti aldım. Ancak Mersin Vif Turizm’in bir çalışanı şirketin Kamil Koç’a devredildiğini ve otobüs biletlerinin iptal edildiğini bildirdi…

Mersin otobüs firmaları hangileri?

Mersin Ulaşım Mersin Travel, Köksallar, Luxury Mersin, Mersin Vif Turizm, Öz Sivas Seyahat, Mersin Villa Turizm, Özlem Cizre Nuh, Anamur Zafer, Özlem Diyarbakır, Vangölü Turizm, Elazığ Murat Turizm ve Öz Elazığlılar Mersin’e yolcu taşımacılığı hizmeti vermektedir.

Mersin’den Konya’ya hangi firmalar gidiyor?

Mersin-Konya arasında sefer düzenleyen otobüs firmaları Mersin Seyahat, Lux Ereğli Turizm, Özkaymak, Lux Aksel Travel, Mersin Nur Turizm, Adıyaman Anka Turizm, Kontur Turizm, Villa Travel, Kamil Koç, Öz Gülaras Turizm’dir.

Ankara Mersin tren bileti ne kadar?

Ankara – Yenice, Mersin arası tren yolculuğu En düşük fiyat₺123,71En düşük fiyat₺123,71En yüksek fiyat₺209,49İlk kalkış12:20Son kalkış12:206 hat daha

Mersin Ankara arası kaç TL?

En popüler Mersin-Ankara otobüs seferlerinin bilet fiyatlarıOtobüs firmalarıMersin Ankara Bilet FiyatlarıOrtalama seyahat süresiLüks Mersin Turizm550 TL6 saat 36 dkMersin Seyahat550 TL6 saat 36 dkNiğde İnan Turizm550 TL6 saat 36 dkAs Adana Seyahat598 TL6 saat 36 dk6 hat daha

Mersinden Ankaraya giderken hangi şehirlerden geçilir?

MERSİN’den ANKARA’ya giderken sırasıyla şu şehirlerden geçeceksiniz: Adana, Osmaniye, Kahramanmaraş, Kayseri ve Kırıkkale. Bu rota Türkiye’nin güney ve orta bölgelerini birbirine bağlıyor.

Kamil Koç Mersin Ankara arası kaç saat?

Mersin’den Ankara’ya Kamil Koç ile yapacağınız yolculuk yaklaşık 4 saat 30 dakika sürecektir. Bu, hava ve trafik koşullarına bağlı olarak değişebilir. Mersin’den Ankara’ya kaç saat sürer? Mersin ve Ankara arasındaki en hızlı uçuşumuz yaklaşık 4 saat 30 dakika sürmektedir.

Otobüsle Mersin Eskişehir arası kaç saat?

Eskişehir Mersin arası mesafe yaklaşık 718 km’dir. Kamil Koç ile Eskişehir Mersin arası yolculuğunuz yaklaşık 10 saat 15 dakika sürecektir. Bu süre hava ve trafik koşullarına göre değişiklik gösterebilir.

Mersin Nur Turizm’in sahibi kim?

Geçimini çiftçilikle sağlayan Ahmet Nur, 1976 yılında Mersin ili Gülnar ilçesinde şehirlerarası taşımacılık hizmeti vermek amacıyla Nur Turizm otobüs şirketini kurdu.

Mersin Vif Turizm hangi firmanın?

Ancak Mersin Vif Turizm’in bir çalışanı şirketin Kamil Koç’a devredildiğini ve otobüs biletlerinin iptal edildiğini bildirdi. Mersin Vif Turizm Kamil Koç’a devredilmesine rağmen Kamil Koç da sorumluluk taşımaktadır çünkü Kamil Koç şirketi tüm alacak ve borçlarıyla birlikte devralmıştır.

Mersin Nur nerenin firması?

Nur Turizm 1976 yılında Gülnar’daki merkez ofisiyle hizmete başlamış olup, bugün kaliteli hizmet ilkesiyle şehir merkezimizde otobüs kiralama ve seyahat organizasyonu hizmetini sürdürmektedir.

Nur seyahat nerenin firması?

Şirketimiz 1995 yılında kurulmuştur. Yönetim kurulu Yahya Dış, Ferit Kör ve Ali Kör’den oluşmaktadır. Şirketin merkezi Antakya Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde olup Türkiye’deki yedi şehir merkezine düzenli seferler sağlamaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir