İçeriğe geç

Altınolukta Denize Ne Zaman Girilir

Altınolukta Eylülde denize Girilir mi?

5. Ayvalık Ayvalık’ın denizi diğer tatil beldelerinin denizlerinden her zaman daha soğuktur. Hem serin su hem de ince kum istiyorsanız bu Eylül ayında Ayvalık’a kaçmanızı öneririm. Denizde yüzmek için Altınoluk Plajı, Ortunç Koyu ve Sarımsaklı Plajı’nı ziyaret edebilirsiniz.

Altınolukta denize girilir mi?

Mavi Bayrak ödüllü Altınoluk Plajı, masmavi denizin ve güneşin tadını çıkarabileceğiniz en güzel plajlardan biridir. Altınoluk yaklaşık 43 kilometrelik bir sahil şeridine sahiptir ve turizm olanakları açısından oldukça gelişmiştir. Geniş bir altın rengi plaja sahiptir.

Altınoluk denizi soğuk mu?

Altınoluk’un 43 kilometre uzunluğunda engebeli bir kıyı şeridi var. Soğuk ve son derece temiz denizin üzerindeki bu oyuklarda ve burunlarda görülecek çok özel yerler var.

Edremit denizi soğuk mu?

Genellikle yerel turistlerin tercih ettiği bu bölge Kaz Dağları’nın yakınında yer almaktadır. Denizi serindir. Bunun nedeni ise Kaz Dağları’nın suyunun bölgede denize karışmasıdır. Denizin ortasında tatlı su içebileceğiniz kaynaklar bulunmaktadır.

Eylülde Kaş’ta denize girilir mi?

Kaş’a gitmek için en iyi zaman ne zaman diye sorulduğunda, yılın herhangi bir zamanında Kaş’a seyahat edenlerin Eylül diyeceğinden eminiz. Akdeniz’in kavurucu sıcağı geçti, deniz suyu hala sıcak ve rüzgar üşütmüyor. Daha ne isteyebilirsiniz ki? Patara, Küçül Çakıl ve Büyük Çakıl plajları yılın herhangi bir zamanında olduğu gibi Eylül ayında da harikadır.

Eylül ayında Balıkesir’de denize girilir mi?

Bir sonraki tavsiyemiz Balıkesir’in bir ilçesi olan Ayvalık. Ayvalık yaz aylarında oldukça kalabalık olsa da Eylül ayından itibaren sakinleşen tatil beldelerinden biridir. Eylül ayında Ayvalık’taki Badavut Plajı ve Ortunç Koyu’nda yüzmenin tadını çıkarabilirsiniz.

Altınoluk deniz suyu sıcak mı?

Altınoluk’ta deniz suyu sıcaklığı kaç derecedir? Kuzey Ege’de olduğumuz için daha serin bir denize sahibiz ancak temizliği ve berraklığı ile eşsiz bir denizimiz var.

Altınolukta kadınlar plajı var mı?

Çevresi çok güzel, deniz harika, sığ alan oldukça geniş, tabanı kumlu ve temiz. Plaj alanı kabaca kadınlara ayrılmış, yani personel şezlongları sadece kadınların kullanabileceğini, tamamen kapalı bir plaj olmadığını belirtiyor. Ayrıca kadınlar için kapalı bir açık havuz ve geniş bir güneşlenme alanı da mevcut.

Balıkesir Altınoluk Ege Denizi mi?

7. Altınoluk, Ege Denizi’nin berrak turkuaz suları, altın rengi plajları ve etkileyici manzaralarıyla tatilcilere unutulmaz anlar sunuyor. Ayrıca Kaz Dağları’nın eteklerinde bulunan Altınoluk, doğa severler için harika yürüyüş rotaları sunuyor.

Altınoluk mu güzel Akçay mı?

Sakin bir deniz ve konforlu bir ortam arıyorsanız Akçay’ı tercih edebilirsiniz. Altınoluk tarih ve doğa tutkunları için doğru tercihtir.

Altınoluk neyi ile meşhurdur?

Altınoluk, eşsiz doğal güzellikleri ve tarihi zenginlikleriyle ünlüdür. Altınoluk, tarihi mirası, yemyeşil bitki örtüsü ve muhteşem denizinin yanı sıra lezzetli mutfağıyla da dikkat çeken bir tatil bölgesidir.

Güre denizi temiz mi?

Doğal güzellikleriyle öne çıkan Balıkesir’in turizm merkezlerinden Güre, temiz denizi ve plajlarıyla yerli ve yabancı turistlerin uğrak noktasıdır.

Altınolukta nerede denize girilir?

Altınoluk’taki Mavi Bayraklı plajlar arasında Altınoluk Merkez Plajı, Özdemir Sitesi Plajı, Rıhtim Plajı, Altıner Otel Plajı, Afrodit Tatil Köyü Plajı, Antandros Plajı ve Akçam Otel Plajı yer almaktadır.

Edremit’te denize ne zaman girilir?

Gün batımında harika fotoğraflar çekebileceğiniz plaj, yıl boyunca ziyaretçilere açıktır. Palmiye ağaçlarıyla süslü kumlu plajıyla turistlerin ilgi odağı olan plajın uzunluğu 3 kilometredir.

Balıkesir’de deniz ne zaman ısınır?

Sıcak mevsim 1 Haziran’da başlayıp 19 Eylül’e kadar 3,6 ay sürer; günlük ortalama maksimum sıcaklık 27 °C’nin üzerindedir.

Eylül ayında nerede denize girilir?

Eylül ayında denize girilecek 10 yerFethiye.Side.Kemer.Ayvalık.Datça.Karaburun (İzmir)KaşÇeşme.Diğer ürünler…•21. Eylül 2023

Eylülde Ayvalık soğuk olur mu?

Türkiye’nin Ayvalık bölgesinde Eylül ayındaki hava durumu. Günlük en yüksek sıcaklıklar 4 °C ile 29 °C ile 25 °C arasında değişir, nadiren 21 °C’nin altına düşer veya 32 °C’nin üzerine çıkar. Günlük en düşük sıcaklıklar 4 °C ile 20 °C arasında değişir ve nadiren 13 °C’nin altına düşer veya 22 °C’nin üzerine çıkar.

Eylül’de deniz soğur mu?

Bodrum’da Eylül ayında tatil yaparsanız, Temmuz ve Ağustos aylarına kıyasla sıcaklıkların çok daha ılıman olduğu bir dönemi deneyimleyeceksiniz. Bu dönemlerde hava daha serindir. Tatilciler rahatça seyahat edebilir ve yüzebilirler. Ayrıca deniz suyunun sıcaklığı ne çok soğuk ne de çok sıcaktır.

Balıkesir’de deniz sezonu ne zaman kapanıyor?

Balıkesir’de deniz sezonu genellikle eylül ayının ortalarına kadar sürer.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir